Sök

Du är här:

@bibovik

@bibovik på facebook   @bibovik på instagram   @bibovik på twitter

Boka e-hjälp BILD

Boka e-hjälp på biblioteket

Lämna inköpsförslag

AXIELL Script för alla sidor

Vanliga frågor

När stänger biblioteket?
Våra öppettider för just idag hittar du under Kontakt & öppettider. För att se ditt närbiblioteks öppettider andra dagar, klicka på bibliotekets namn ovanför huvudmenyn.

Har ni den där boken...?
Biblioteken i Örnsköldsvik har många tusen boktitlar och andra medier, och du hittar dem alla i vår bibliotekskatalog här på webben. Skriv in bokens titel, författarens namn eller andra sökord i sökrutan längst upp på sidan. Fler söktips hittar du i vår hjälptext om hur du söker i biblioteketskatalogen.

Boken jag vill låna finns inte på mitt närbibliotek.
Då kan du reservera boken och uppge att du vill hämta den på ditt närbibliotek. Vi skickar böcker och andra medier mellan alla våra bibliotek, självklart utan kostnad för dig som låntagare. För att reservera måste du logga in på Mina sidor längst upp till höger på sidan.

Boken jag vill låna finns inte på något bibliotek.
Är det en ny bok kan du lämna ett inköpsförlag. Lämna ditt inköpsförlag här.
Är det en äldre bok inom ett visst faktaområde kan vi göra ett fjärrlån åt dig. Vi lånar då in boken från ett annat bibliotek i Sverige så att du kan låna den genom oss som vanligt. Det är särskilda regler och avgifter för fjärrlån, så kontakta ditt närbibliotek så hjälper vi dig.

Jag vill låna om en bok.
Det kan du göra själv - logga in på Mina sidor med ditt lånekortsnummer eller personnummer och din PIN-kod. Markera boken och klicka på "Låna om" i textraden ovanför dina lånade böcker.

Jag har ingen PIN-kod.
Kontakta biblioteket så hjälper vi dig.

Jag kan inte logga in på Mina sidor?
Kontakta biblioteket. Vart tredje år måste vi uppdatera dina uppgifter så vi har rätt adress och telefonnummer. Därför lägger systemet in en automatisk spärr som slår till efter tre år. Ring oss så kan vi uppdatera dina uppgifter och sen kan du logga in utan problem.

Jag hittar inte svaret på min fråga här.
Kontakta biblioteket! Du kan antingen ringa oss under våra öppettider, eller fylla i formuläret här nedanför. Kom bara ihåg att uppge namn och telefonnummer eller e-postadress så vi kan kontakta dig!

Kontakta biblioteket

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.
Fältet måste fyllas i

Logga in

Google translate

 

Svar på fler vanliga frågor:

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan